• i përshtatshëm 01.

    i përshtatshëm

  • efikasitet të lartë 02.

    efikasitet të lartë

  • i qëndrueshëm 03.

    i qëndrueshëm

Cyberwisdom Asia Ltd. është një udhëheqës ofrues zgjidhje e-learning për korporatat, qeveritë dhe institucionet arsimore. Me seli në Hong Kong dhe me zyra në Pekin, Shangai, Guangzhou dhe Shenzhen, ne të shërbejë klientëve me zgjidhje të plotë, të cilat përfshijnë të trajnimit platformë zbatimin, aplikimin e trajnimit të korporatave, prodhimin përmbajtje me porosi, përmbajtjen off-the-raft dhe e-Learning konsultime të shërbimit. Me theks të veçantë në të mësuarit risi teknologji, ekipi ynë i vlerësuar me çmime ka zhvilluar një suitë e klasit botëror e-Learning dhe produkteve celular mësuarit që përfshin Sistemit të Menaxhimit të mësuar (LMS), Apps celular të mësuarit, mjet përmbajtje authoring dhe off-the-raft Online Courseware.

LEXO MË SHUMË